Kluizen kopen bij kluizenonline

De juiste kluis

Kluizen zijn er in vele soorten, typen, maten en prijsklassen. Het is dus zaak, alvorens u tot aanschaf overgaat, een aantal zaken goed op een rijtje te zetten en een aantal vragen met betrekking tot uw persoonlijke situatie beantwoordt. Vragen die antwoord geven op aspecten zoals wat u in de kluis gaat bewaren, waartegen u uw eigendommen wilt beschermen en wat de beste plaats is om de kluis neer te zetten of in te bouwen. Met de Kluizen check komt u eenvoudig bij de juiste kluis voor uw situatie.

Kluizen kopen bij kluizenonline

Brand- en inbraakwerend

De kluis wordt op een aantal manieren "aangevallen" naar mate ze in deze test beter scoren krijgen ze een "indicatie-waardeberging" dit geeft de waarde aan die in de kluis opgeborgen kan worden en dan wordt verzekerd door de verzekeraar.

Kluizen kopen bij kluizenonline

Waardeberging

De inbraakwerendheid van een kluis is af te lezen aan zijn indicatie waardeberging. Hoe hoger deze is des te beter is de kluis bestand tegen een inbreker.

Kluizen kopen bij kluizenonline

Brandwerend

Beveiliging tegen brand vraagt om hele andere eigenschappen van een kluis of brandkast. Bij een brand komt namelijk energie vrij, we noemen dit de vuurbelasting. De energie die vrijkomt zal gedeeltelijk door de kluis moeten worden opgenomen maar mag echter niet worden doorgegeven aan de inhoud van de kluis.

Kluizen kopen bij kluizenonline

ECB/S certificering

Certificering Geld, belangrijke documenten en goederen die waardevol voor u zijn, wilt u veilig opbergen. Beschermd tegen mogelijke diefstal of zelfs brand. Een brand- of inbraakwerende kast of kluis van hoge kwaliteit biedt u die gewenste bescherming. Gecertificeerde kluizen bieden u die zekerheid!

Kluizen kopen bij kluizenonline

Kunnen jullie ook mijn kluis verankeren?

Kluizenonline.nl biedt niet alleen de mogelijkheid om een geschikte kluis te kopen en te laten bezorgen, maar ook om de kluis te verankeren.

Kluizen kopen bij kluizenonline

Tips om je kluis te openen

Krijg je een kluis niet meer open? Wij geven je tips om je kluis te kunnen openen.

Kluizen kopen bij kluizenonline

Waarom een elektronische kluis met codeslot

Het voordeel van een elektronische kluis is dat je de sleutel niet kunt kwijtraken. Daarnaast kun je makkelijk het overzicht houden met wie toegang heeft via de pincode. Een elektronische kluis kan brandwerend, inbraakwerend of is dubbel gecertificeerd waarbij die zowel brandwerend als inbraakwerend is. Als je een elektronische kluis overweegt moet je met de volgende zaken rekening houden. Er zitten namelijk voor- en nadelen aan.